7 gedachten over “109 Bep Mous”

  1. Het gesprek was heel boeiend Robert.Maar ik vond dat je niet echt je huiswerk had gedaan over de achtergrond van Bep.
    Je vragen stelde niets voor geen inhoud.Maar als Bep niet zo goede verhalenverteller was geweest was er weinig overgebleven van dat interview.Ik had je liever een compliment gegeven. Gr Thea de Vegte

    Like

    1. Dank je, Thea, voor deze kritiek, maar ik heb me wel degelijk grondig ingelezen, met name het IHLIA-levensboek over Bep/Joost. Aan de hand daarvan heb ik een aantal vragen opgesteld, met in het achterhoofd: hoe kan ik Bep vooral zelf zoveel mogelijk laten vertellen in de relatief korte tijd die we voor deze rubriek hebben. Mijn rol als interviewer hier is vooral die van aangever. De rubriek beoogt geen ondervraging te zijn, maar meer een portret in geluid, een kennismaking met een persoon en diens leven. Hopelijk verduidelijkt dit een beetje wat ik heb proberen te doen. Groetjes, Robert

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.